Vacancies

In Dutch

images

 

Stagiair(e) Productie & Evenementen
Voor de komende evenementen is Breathing opzoek naar een gemotiveerde en flexibele stagiair die de organisatie ondersteunt bij de productie van de events.

Over de organisatie
Breathing is een dynamische organisatie gevestigd in Amsterdam die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van inspirerende evenementen.

De afgelopen 10 jaar programmeerde en ontwikkelde Breathing concepten in binnen en buitenland waarbij steeds nieuwe culturele doelgroepen zijn bereikt in de meest uiteenlopende genres binnen muziek, dans  en dichtkunst. Dit betrof bovendien de meest bijzondere podia en events zoals,,  Sail 2010, het Concertgebouw, Het Bimhuis, Bijlmerparktheater, Theater de Meervaart, Le Chat Noir en de Europese Commissie.

Werkzaamheden
Je ondersteunt het productieteam bij de realisatie van de verschillende evenementen in september en oktober. Je houdt je bezig met de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van projecten. Je onderhoudt contacten met de artiesten, muzikanten, partners en organisaties.

Profiel
• MBO4/HBO werk- en denkniveau.
• Goede contactuele vaardigheden;
• Stressbestendig en flexibel ingesteld;
• Planmatig kunnen werken;
• Representatief;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we
Wij bieden goede begeleiding in een zeer dynamische, ambitieuze en leuke werkomgeving. Ook is er de mogelijkheid voor studenten om met hulp en steun van Breathing en vanuit de eigen studie/interessesfeer een stage opdracht te formuleren en inhoud te geven.

Reageren / meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze stage stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 15 juli 2016 naar info@breathing.nl